Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Playboyeva zečica je na Face 2 Face chatu izazvala veliku pozornost posjetitelja.


Chatu je pristupio zavidan broj gledatelja i čitatelja koji su platinstoj plavuši s ekstenzijama postavljali toliko pitanja da se moderator pošteno oznojio. Ipak, na ona najzanimljivija je pomalo šturo odgovarala, međutim, na kraju smo doznali sve što nas je zanimalo. Većinu je željela znati sve o Majinom seksualnom iskustvu, njezinim plastičnim operacijama, kvarcanju, mjestima gdje izlazi, omiljenim filmovima i glazbi.

Vezani članci Slika nije dostupna Začinite vaše praznike sa seksi zečicama! Slika nije dostupna Od Simonice do Maje (ne)Morales: Najbolji trenuci Red Carpeta!

'Mislim da na sebi ne trebam više ništa korigirati. Idem na injekcije, punim usta, i dođe mi nekada da svoje grudi još više povećam. Trenutačna veličina je 4.5, ali bih voljela imati veće', rekla je Maja koja je tu tek počela otkrivati tajne svojeg privatnog života.

Prvi puta se seksala kao maloljetnica

'Osim na Jelačićevom trgu prakticirala sam seks na još nekim mjestima u javnosti, ali neće reći koja! Prvi puta sam se seksala kad sam bila maloljetnica, ali u Njemačkoj je to drugačije nego ovdje, tamo to sve počinje puno ranije. I da, seksala sam se sa ženom, ali s muškarcima je bolje', kaže Maja koja na sebi najviše voli svoje lice, a suprotno mišljenjima kvarca se tek povremeno. U budućnosti se vidi na televiziji kao voditeljica talk showa ili reality showa.

U slobodno vrijeme izlazi u Beogradu 'čiji noćni život preferira', a iako je odrasla na hip-hopu trenutačno najradije sluša narodnjake, posebno Cecu. Kaže, ne voli 'tatine sinove' i nogometaše, dok bi između umjetnika i sportaša prije odabrala sportaša.

Svake večeri kleči i moli

Nije spremna za ozbiljnu vezu, seks joj je najbitnija stvar u životu i nikako se nije mogla sjetiti koji joj je Hrvat najzgodniji, 'poduzetnik neki najvjerojatnije', a bez problema bi se mogla vidjeti i na večeri s Antom Gotovcem. Na kraju nemojmo zaboraviti napomenuti kako Maja svake večeri prije spavanja moli oprost za svoje grijehe, 'jer je vjernica koja se moli i prije jela, ali crkvu redovno zaboravi posjetiti'. Eh, da, a na pitanje koja joj je mana rekla je da 'odlično laže'.