Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Koliko razvodi mogu biti teški i dramatični, definitivno pokazuje i holivudski razlaz Christine Aguilere i Jordana Bratmana.


Čini se kako svaki razvod otvori mnogima usta, pa su tako i informaciju da je Christina Aguilera lezbijka svi rado podijelili novinarima tek kada je odlučeno da ona više neće nositi prsten koji je obvezuje na bračnu zajednicu.

Vezani članci Jordanski princ Hamza Jordanski princ u videu objavio da je u kućnom pritvoru: "Ovo je moj jedini način komunikacije" Slika nije dostupna Kako to izgleda kad zvijezde pretjeraju sa sunčanjem

No, odavno se govori i kako je njen bivši muž 'tvrd orah' koji bi mogao raditi probleme oko razvoda, a navodno upravo to i radi. Uz činjenicu da se ne želi iseliti iz njihovog zajedničkog stana, zbog čega Christina živi u hotelu, sada joj bivši muž Jordan Bratman prijeti i oduzimanjem skrbništva nad zajedničkim sinom Maxom ukoliko planira u svom privatnom prostoru dijeliti krevet sa ženskim rodom.

>> Je li Aguilera cijelo vrijeme bila lezbijka?

Iako je pjevačica tražila zajedničko skrbništvo, izgleda da njenom bivšem suprugu to i nije najbolja opcija te smatra da je njena homoseksualna sklonost itekako štetna za odgoj djeteta.
Par se tako opet našao u jednoj nezavidnoj situaciji, a je li u pitanju osvetoljubivost i ogorčenost bivšeg supruga ili ipak istinska averzija koju možda ima prema homoseksualizmu, nije poznato. Ali sve je izglednije da će dosta dugo dijeliti klupu u sudnici.