Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U svojem domu ekipu InMagazina ugostila je legendarna pjevačica Zdenka Kovačiček.


Otvorila je brojne albume s fotografijama i prisjetila se djetinjstva, mladosti i kazališnih i glazbenih početaka.

Vezani članci Inotherm - aluminijska vrata 1 Dobro pitanje! Kako do ulaznih vrata iz snova? Nadzorna kamera Kamere na ulaznim vratima snimile urnebesne trenutke zbog kojih neki žele propasti u zemlju od srama

'Rock je moje shvaćanje života, jazz je moja strast, a kazalište moja velika ljubav', autorska je rečenica živuće glazbene legende Zdenke Kovačiček. O njezinim glumačkim i glazbenim uspjesima puno se zna, no manje je poznato kakva je Zdenka bila kao dijete. 'Ja sam od rođenja bila spremna za poziranje, i nije me bilo sram kao što se vidi. Uvijek sam bila ta 'baby' faca, buc, buc, jer je moja mama govorila da dijete koje nije bucmasto nije zdravo, tako da je to bilo obavezno', svoju privatnu priču započela je Zdenka.

>>Hrvatski rock gitarist osvojio treće mjesto na prestižnom natjecanju

Pjevačica je bila jedinica u obitelji koju su obasipali posebnom pažnjom, a od najmlađih dana privlačio ju je avanturistički način života. 'Kaznili su me kada sam pobjegla s 18 godina, kada sam maturirala otišla sam na vlak i put pod noge', nastavlja Zdenka koja je i više nego interesantna ne samo kao umjetnica, već i kao žena. Više o ovoj mami rock'n'rolla provjerite u priloženom videu!