Pjevačica Super Silva 19. studenog snimila je spot za pjesmu 'Bijeg' koju je napisala i posvetila svojoj menadžerici i djevojci Bruni Matijas.


U spotu djevojke izmjenjuju nježnosti i svim silama pokušavaju javnosti pokazati kako je njihova ljubav jaka i neraskidiva, a to su najbolje pokazale zaručivši se.

Vezani članci Nina Badrić Novi hit Nine Badrić kojim je osvojila čitavu regiju dobio je i svoj video spot Slika nije dostupna VIDEO: Nadzorne kamere snimile Super Silvu i Brunu tijekom krađe

Iako je od snimanja 'lezbijskog' spota prošlo gotovo mjesec dana, djevojke kažu kako ih dosad nitko nije maltretirao zbog javnog priznanja svoje seksualne orijentacije, kao što nije bilo nikakvih negativnih kritika.

'Zar je ljubav grijeh? Najiskrenije, još uvijek nije bilo nikakvih reakcija na spot, s nikime se još nismo čule, a kako imamo malo prijatelja ni oni nisu ništa rekli, ali nije bilo negativnih komentara', rekla nam je Bruna koja Silvu pokušava vratiti 'na utabane staze' i pomoći joj s prvim nastupom i turnejom nakon prometne nesreće zbog koje je neko vrijeme morala provesti u bolnici kada je i nastala pjesma 'Bijeg'.

Jedina šansa za brak  - Kanada

'Nas dvije smo spoj ljubavi i posla. Sve što radimo donosimo u jednu kuću. Borim se za nju, što znači da se borim za sebe. Iza spota i svega što smo dosad napravile stoji samo ljubav', započela je priču o velikoj ljubavi između nje i Silve, koju bi jednog dana voljele okruniti brakom.

'Ono što nas trenutačno najviše sprečava u naumu je financijska situacija, osim toga, u cijeloj Europi ne postoji jedna zemlja u kojoj bi se nas dvije mogle oženiti. Prvenstveno zbog toga što je uvjet da jedna osoba ima državljanstvo zemlje u kojoj ulazi u istospolni brak, tako da je jedino moguće oženiti se u Kanadi, gdje nisu potrebni nikakvi papiri u smislu državljanstva, već se slobodno može stupiti u istospolni brak', rekla je Bruna nadodavši kako će nakon nastupa u Sesvetskom Kraljevcu krenuti put Srbije, Bosne i Slovenije gdje će dalje promovirati novi materijal.

>> Super Silva posvetila pjesmu hrvatskim braniteljima

>> VIDEO: Super Silva završila u bolnici zbog štrajka glađu