Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pjevačica Anđa Marić vratila se glazbenoj karijeri, a tim povodom s njom je razgovarala Josipa Pavičić.


Mađarica po majci i Hercegovka po ocu, udana za slovenskog plesača Primoža Dolničara zbog kojeg se prije šest godina preselila u Ljubljanu, Anđa Marić definitivno je jedna od onih žena koja vas ne ostavlja ravnodušnima.

Vezani članci Slovenija postrožila prelazak granice - 1 Slovenija ublažava mjere za neka putovanja, ministar spomenuo i Hrvatsku Slovenski policajac, ilustracija Policija objavila detalje stravičnog pokolja kod Ljubljane - Nazvala ih sestra zbog nasilnog brata. Malo kasnije nazvao je brat: "Sve sam ih ubio, naoružan sam"

'Ja sam se prije uvijek zezala - zamisli da ti frajer na slovenskom nekaj govori u krevetu, ja bih umrla od smijeha! I onda te život opali po ustima', rekla je Anđa na samom početku intervjua.

A kako joj se to već dogodilo, kako onda zvuči kad Slovenac priča seksi priče? 'On ne priča u krevetu, nažalost! On zna meni reći - daj šuti više!', svoju intimnu ispovijest pred Josipom i gledateljima In Magazina započela je pjevačica nekonvencionalne ljepote.

Slovenci pate za Zagrepčankama

'Meni je ovdje svi govore, aaaaaaaa, ti si iz Zagreba! Ovdje vladaju mitovi i legende o Zagrepčankama, kao i kod nas za Slovenke. Tako ti oni ovdje svi pate za Hrvaticama, kako su lijepe, lijepo uređene, uvijek drže sebe i sl.', rekla je Anđa na što je Josipa odmah ispalila pitanje: 'Želiš mi reći da Slovenci vole Hrvate'.

'Da, jako! Mislim, naravno da uvijek negdje možeš naći primitivca. Ja isto kada dođem u Zagreb, jednom mi se to dogodilo prije par godina, popljuvali su mi cijeli auto. Sve se cijedilo s njega! I to zato što ima slovensku registraciju'.

Što misli o Primoževom impresioniranju oca Hercegovca, o svadbi u osmom mjesecu trudnoće, o kebabu s lukom i ljubljenju nakon istog, pogledajte u priloženom videu.

>> Anđa Marić: Dijete me spasilo od vlastita divljaštva!