Reperu Method Manu iz Wu-Tang Clana na koncertu je staklena boca doletjela u lice i od siline udarca se rasprsnula tijekom zabavljanja divljih Juggalosa u Illinoisu.


Nije samo Tila Tequila nastradala na godišnjem okupljanju Juggalosa u američkoj državi Illinois prošlog vikenda. Reper Method Man je pak tijekom nastupa pogođen u lice staklenom bocom punom tekućine koja se razbila kad ga je pogodila i napravila mu ranu.

Vezani članci Slika nije dostupna Nije htio dvojnika, pa se ozlijedio na snimanju Slika nije dostupna Hip hop ekstremisti Charlieja Sheena izviždali i gađali bocama!

>> Razjašnjen misterij zašto je toples Tila Tequila skoro linčovana

>> VIDEO: Tila Tequila pjeva iza živog zida pod 'baražnom vatrom' predmeta iz publike

>> Pokušali je ubiti! 'Obožavatelji' Tilu Tequilu divljački kamenovali!

No Method Man je pošto se oporavio od udarca nastavio koncert. ‘Potrebno je puno snage i hrabrosti da bi se nastavio koncert nakon takvog udarca u lice. Mislim da sam učinio pravu stvar što sam nastavio s nastupanjem. To nije u redu. Ne podržavam gađanje umjetnika dok nastupaju na pozornici!’ izjavo je Method Man američkom portal TMZ.

Ovaj reper koji je poznat po svom djelovanju unutar grupe Wu-Tang Clan najavio je tužbu protiv onih koji su odgovorni za incident, ali nije bio određen hoće li tužiti nepoznatog bacača boce, ili organizatore godišnjeg okupljanja Juggalosa, koje je sudeći po svemu što se dogodilo trenutno naopasniji event na kojem glazbenik može nastupiti u Americi.