Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Službeno je obznanjeno da će britanski glumac zamijeniti Tobeyja Maguirea.


U sljedećem nastavku 'Spider-Mana' glavnu ulogu tumačit će 26-godišnji Andrew Garfield, kojemu je najpoznatija dosadašnja uloga bila u filmu 'The Imaginarium of Dr. Parnassus', uz bok Heathu Ledgeru.

Vezani članci Pijavice (Foto: Screenshot/YouTube) Lomača stvorila vatrene pijavice na festivalu, neki su bili dovoljno hrabri da ih snime Tayyip Erdogan (Photo by Jasper Juinen/Getty Images) Erdogan: "Turska ne može šutjeti dok se sankcije koriste kao oružje"

Tako je završena višemjesečna potraga za novim Čovjekom-paukom, a nakon mnogih kandidata odabran je onaj za kojeg se to najmanje očekivalo.

Novi 'Spider-Man' snimat će se u 3D tehnici, a priča će pratiti odrastanje Petera Parkera. 'Iako je njegovo ime mnogima nepoznato, svi koji su ikada radili s njim upoznati s s njegovim velikim glumačkim talentom', rekao je o Garfieldu, redatelj Mark Webb. 'Andrew posjeduje rijetku kombinaciju inteligencije, razuma i čovjekoljublja, vjerujete da ćete se zaljubiti u njega.'

>> Jamie Bell je novi Spider-Man?

Andrew Garfield dobio je prije dvije godine nagradu BAFTA za ulogu u TV drami 'Boy A', a glumio je i u popularnoj seriji 'Doctor Who'.