Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon 11 mjeseci izbivanja zbog teške bolesti, svjetski poznat dirigent, Vjekoslav Šutej, vratio se na scenu. Maestro se večeras vraća u koncertne dvorane.


Veliki umjetnik, maestro Vjekoslav Šutej ili kako ga njegovi najbliži zovu Điđi, nakon 11 mjeseci ponovno stupa na scenu.

Vezani članci Slika nije dostupna Smršavio 45 kilograma u godinu dana! Slika nije dostupna Maestru Vjekoslavu Šuteju dijagnosticirana leukemija

'Kad sam prije tri dana stao pred orkestar, pa strašno velika emocija. To vam je ponovno jedan događaj u mom srcu i glavi koji je strašno velik. Recimo, ja kad sam se vratio iz Amerike nakon 10 mjeseci, bio sam toliko sretan da sam bio bolestan mjesec dana. Ponovno mi se vratila mala snaga, kako se kaže.', rekao je Vjekoslav Šutej.

A zadnjih 11 mjeseci nije mu bilo nimalo lako. U samo jedan dan, žvot mu se drastično promijenio. Zbog velikog umora, otišao je liječniku koji je otkrio strašne rezultate. Drugi je dan već letio za Ameriku. Leukociti su mu dvostruko porasli i bile su vrlo male šanse za oporavak.

Podrška je stizala sa svih strana svijeta. I danas, maestra zovu ljudi koji boluju od leukemije, ne bi li im dao kakav savjet.

'Ima jedna rečenica- da se umre jedanput, ne, živi se jedanput!I taj život treba iskoristiti. Drugo što vam daje veselje i snagu i da moraš ostati tu su moje dvoje, troje djece koje imam.', zaključio je Vjekoslav Šutej, a danas će zasigurno isto tako pokazati ono što svi znaju – da je jedan od najboljih svjetskih dirigenata!
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju