Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U klubu Boogaloo će se 25. studenog održati dodjela glazbenih nagrada Fender Mega Muzika.


Ovogodišnja dodjela nagrada Fender Mega Muzika održat će se u srijedu 25. studenog u zagrebačkom klubu Boogaloo. Fender Mega Muzika održava se po šest put, a nagrade se dodjeljuju u 19 kategorija.

Vezani članci Slika nije dostupna Zanima vas kako oni slave? Evo odgovora! Slika nije dostupna Glasaj i ti! Odaberi domaću 'Osobu godine' za 2012.!

Većina dobitnika u glavnim kategorijama nastupit će uživo na dodijeli nagrada, a prezenteri će biti poznata lica hrvatskog glazbenog i javnog svijeta uz posebno gostovanje predsjednika Fender korporacije za Europu, gospodina Olivera Schuetza koji za dodjelu u Zagrebu donosi specijalno izrađene kipove iz Fendera u kategoriji 'gitara i bas'.

Nagrađeni poznati već unaprijed

Kako Fender Mega Muzika nagrađuje zaslužne pojedince i grupe iz svijeta glazbe koji su svojim cjelokupnim djelovanjem postigli značajni uspjeh na hrvatskoj glazbenoj sceni tako su i dobitnici svake godine unaprijed poznati. Ove godine žiri Fender nagrade odlučio je nagraditi glazbenike poput Tonyja Cetinskog, Zeleta Lipovače, Rajka Dujmića, Drage Vidakovića, grupe Mi i mnogih drugih zaslužnih glazbenika, ali i one koji su u službi glazbe poput novinara, diskografa, organizatora i sl.