Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Partnerica lidera grupe Kiss napipala je kvržicu na grudima. Naravno, pred kamerama.


Reality show 'Gene Simmons Family Jewels' pretvorila se iz zabavnog projekta u ozbiljnu obiteljsku dramu. Shannon Tweed, dugogodišnja Simmonsova partnerica, pred kamerama je otkrila javnosti da je napipala kvržicu na grudima te da će, u sklopu showa, otići na pregled. 'Sve ovo radim pred očima javnosti kako bih upozorila žene na opasnost i natjerala ih da redovito odlaze na kontrolu', izjavila je Shannon.

Vezani članci Grupa Kiss Surađivao s brojnim zvijezdama: Legendarni gitarist preminuo u 70. godini Slika nije dostupna Policijska istraga u tijeku – traže dokaze o dječjoj pornografiji!

Show basista i vođe Kissa ulazi u petu sezonu, a osim Genea i Shannon, u središtu pažnje kamera su i njihova djeca Nick i Sophie. Unatoč činjenici da je godinama lider jedne od najvećih svjetskih rock skupina, Gene Simmons je i brižan suprug, a dokazivanje te tvrdnje upravo i jest jedan od ciljeva ovog showa.

Gene Simmons i Shannon Tweed u vezi su već preko 20 godina, no nikad se nisu vjenčali. Tajna njihove sreće, jednoglasno tvrde, jest u prijateljstvu.