Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Najpoznatiji bosanski reper Edo Maajka je sudbonosno da izrekao u društvu tridesetak prijatelja i suradnika u zagrebačkom restoranu Bazaar, javlja Story.


Vjenčanje s tridesetjednogodišnjom Izraelkom Lilah, scenaristicom animiranih filmova Edo Maajka je upriličio u arapskom restoranu Bazaar, uz prisustvo tridesetak najbližih prijatelja i obitelji.

Vezani članci Miley Cyrus i Kaitlyn Carter (Foto: Profimedia) Ogorčena pjevačica oglasila se o razvodu nakon 8 mjeseci braka: "Samo jednu stvar ne mogu prihvatiti" Jessica Chastain i Gian Luca Passi de Preposulo (Foto: Profimedia) Zbog talijanskog grofa počela je vjerovati u brak, iako se prije njega nikad nije poželjela udati?

Zbog ljubavi Edo je gotovo četiri godine živio na relaciji Zagreba i Tel Aviv. No novopečeni će mladenci, kako je svojevremeno reper izjavio, živjeti u Zagrebu.

Edi je ovo drugi brak. Kao dvadesetjedogodišnjak se oženio s vizažisticom Lanom, od koje se razveo šest godina kasnije. Lilah također ima jedan brak iza sebe, a majka je dvanaestogodišnje godišnje Maye.

>> Edo Maajka žrtva novog Zakona o pušenju