Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Edo Maajka će večers promovirati svoj novi album 'Spomen ploča' u zagrebačkom klubu Boogaloo.


Nakon izlaska albuma Spomen ploča krajem lipnja, moglo se naslutiti dugo toplo i radno ljeto za Edu Maajku. Album je osvojio najviše ocjene glazbenih kritičara, a fanove je upoznao s drugačijim, funky zvukom. Energija kojom su Edo i bend stvarali novi album preslikala se na atmosferu u glazbenom spotu Ove godine - koji je sada i službeno nominiran za MTV Best Regional Act, a u eteru se vrti novi singl Fotelja.

Vezani članci Slika nije dostupna Edo Maajka će oženiti Izraelku Lilah? Slika nije dostupna Seksi Eva Longoria Parker vodit će MTV dodjelu EMA 2010.!

- Pa kud ćeš bolje… Prvo dobar album, onda nominacija, sada zagrebački koncert u Boogaloo...Sretan sam i hvala svima koji prate moj rad. Bit će ovo moj zadnji zagrebački koncert ove godine – poručuje obožavateljima Edo Maajka.

Edo i bend pripremili su odlične stare hitove kao što su Saletova osveta, No sikiriki, Bomba, Dragi moj Vlado, Trpaj, Pržiii…ali u novim glazbenim aranžmanima jer su to ujedno i pjesme s novog albuma Spomen ploča, no neće izostaviti niti nove stvari sa zadnjeg albuma kao što je aktualni singl Fotelja ili pjesma Tata mama.

Edo Maajka se prije tjedan dana vratio iz Izraela, a prije sljedećeg odlaska u Izrael, Edu i bend očekuje bogat koncertni raspored od Maribora do Dubrovnika. Prvi i najveći koncert održat će večeras u zagrebačkom klubu Boogaloo: za odličan warm up bit će zadužen Bizzo Bodega, 'bolesniji' iz Bolesne Braće.

Poznato je da je Bizzo majstor dobrih tuluma zato ovaj put zaista nije poželjno zakasniti, već čak doći i ranije da se dobro zagrijete. I još jedan dobar razlog da dođete među prvima je poklon dobrodošlice za prvih pedeset posjetitelja - Heineken! Uz odlično pivo, dobru glazbu još vam jedino treba – dobra ekipa.

Za sve one koji još uvijek čekaju zadnji trenutak da kupe svoju ulaznicu, mogu je danas do 16.00 sati kupiti u Aquarius shopovima, Boogaloo-u, Dancing bear-u, Profil Megastore-u, No sikiriki caffe baru, Sirius-u i Dirty old shop-u , a nakon 16.00 sati na blagajni kluba Boogaloo po cijeni od 60 kuna.