Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Službeno je otkazan koncert Tokio Hotela u zagrebu. Najbliži koncert u Beču.


Njemačka teen skupina Tokio hotel trebala je nastupiti u zagrebačkoj Areni 28. ožujka, međutim, nakon nagađanja kako se radi o još jednoj koncertnoj muljaži, o čemu je Dnevnik.hr pisao, Tokio Hotel je samo dva dana kasnije službeno otkazao koncert u Zagrebu, odnosno zagrebački datum više ne postoji na popisu gradova njihove 'Welcome to Humanoid City' turneje.

Članak Dnevnik.hr-a obišao svijet

Vezani članci PR Kaufland organizirao nezaboravni koncert na Zrinjevcu Slika nije dostupna Tokio Hotel u ožujku u zagrebačkoj Areni

Zvonimir Lugarić iz Eventima, putem kojeg su se kupovale ulaznice, kaže kako će od ponedjeljka fanovi moći dobiti svoj novac nazad.

'Mi nismo organizatori koncerta, samo da se od toga ogradimo. Dosad su se već događala otkazivanja koncerata, i po uobičajenom postupku vraćamo novac za kupljene ulaznice. Tako da od ponedjeljka na svim prodajnim mjestima ljudi mogu doći po svoj novac', kaže Lugarić koji nam je povjerio kako su 'fanovi Tokio Hotela najluđa armija na svijetu te je članak koji je izašao na Dnevnik.hr-u preveden na više od petnaest jezika'.

Budući da Zagreb ipak neće vidjeti Tokio Hotel, nama najbliži koncerti održat će se u bečkom Stadthalleu 30. ožujka ili eventualno 26. ožujka u Padovi.

>> Tokio Hotel - misterij oko zagrebačkog koncerta