Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Američki hard rock bend Guns N' Roses, predvođeni Axl Roseom nastupit će 24. rujna u zagrebačkoj Areni. Prvo gostovanje Guns N' Rosesa u Hrvatskoj izazvalo je veliki interes, a iz Evnetima su nas obavijestili da prodaja ulaznica ide jako dobro.


Axl Rose i ekipa posjetit će Hrvatsku u sklopu svojega glazbenog putovanja po Europi, gdje će promovirati dugo očekivani studijski album 'Chinese Democracy', te nas podsjetiti na svoje najveće hitove poput 'Sweet Child Of Mine', 'Paradise City' i 'Welcome to the Jungle'.

Vezani članci Maja Šuput (Foto: Instagram) Vrckava diva hrvatske estrade otkrila svoj jedini prohtjev na koncertima i ima svako pravo na to Severina i Petar Grašo (Foto: Instagram) Popularni pjevač otkrio što ga najviše veseli ali i što priprema publici koja ga generacijama obožava

>> Guns N' Roses potvrdili novi termin koncerta u Zagrebu

>> Slash: Axl je j***** fenomenalan!

>> Guns N' Roses - grupa koju se uvijek čekalo

Zagreb će biti jedan od desetak gradova Starog kontinenta u kojemu će bend zasvirati. Dolazak Gunsa, koji su obilježili kraj 80-ih i početak 90-ih godina, i stekli planetarnu popularnost, izazvao veliki interes u Hrvatskoj, a iz Eventima preporučaju svim zainteresiranim da svoju ulaznicu nabave na vrijeme.

Ulaznice za koncert Guns N' Rosesa mogu se kupiti na svim ovlaštenim mjestima Eventima i to po slijedećim kategorijama: fan pit - 329 kuna, parter/tribine - 299 kuna i lože, koje će koštati 499 kuna.

Za informacije o turneji i ulaznicama posjetite: www.lupapromotion.hr i www.eventim.hr