Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Severina je po navodima srpskog režisera ostala dužna novce za režiranje koncerta, no njen menadžer tvrdi kako je sve to daleko od istine.


Srpski Kurir objavio je kako je naša najpopularnija zvijezda Severina iza sebe ostavila nepodmireni dug za režiranje koncerta u Beogradskoj areni iz 2009. godine, a 'kratkih rukava' navodno je ostao režiser Jug Radivojević: 'Iznos koji mi duguje osobna je profesionalna stvar i ne bih to otkrivao. Koncert je održan odavno i sramota je što se meni, ali i cijeloj ekipi, nakon toga šest meseci nitko nije javio na telefon, makar da se ispriča zbog kašnjenja isplate. Bilo je nas dosta u organizaciji, cijeli jedan tim', izjavio je za Kurir Radivojević uz napomenu da mu je sud zadnja opcija kojoj bi se priklonio.

Vezani članci Porezni dužnici: Ilustracija - 4 Najnovija lista dužnika Porezne uprave: Među njima i javne institucije, pogledajte koliki je dug Slika nije dostupna Što je Severina htjela reći u Kragujevcu?

No, to nije jedini razlog jer ga pjevačica navodno nije konzultirala ni za izdavanje DVD-a s navedenog koncerta: 'Nije se udostojila ni da me nazove i pita za saglasnost, što je, u najmanju ruku, neprofesionalizam', izjavio je.

>> Severina u Beogradu zaboravila za koga pjeva

Ipak, iz Severininog tabora oglasio se menadžer Tomica Petrović koji svojim demantiranjem daje naslutiti kako je očito posrijedi jedan veliki nesporazum: 'Ne bih komentarao to što je Jug izjavio, ali odgovorno tvrdim da to nema veze s istinom. Severina nikad nikom nije ostala dužna', odlučno je izjavio.

U svakom slučaju, Jug će svoje rješenje onda ipak morati prepustiti sudu, ukoliko su njegove tvrdnje istinite, ali istinu za reći ne bi čudilo ni da je u pitanju marketing na račun njenog imena koji svakako ne može propasti jer ukoliko želite da se za vas zna, ime Severina je nepogrešivo sredstvo.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju