Menadžer pjevačice tvrdi da je stih 'Dalmatinka i Srbijanka' samo jedan od uobičajenih načina podizanja publike.


Kako se i očekivalo, izvješća srpskih medija o Severininu nastupu u Kragujevcu u trenu su podigla prašinu u hrvatskom medijskom prostoru. Srpski novinari, primjerice u magazinu Blic, pisali su da je Severina jedan stih pjesme 'Dalmatinka' promijenila u 'Dalmatinka Srbijanka'. Na to su reagirali iz Sevinog fan kluba, tvrdeći da je stih glasio 'Dalmatinka i Srbijanka', s naglaskom na 'i', ističući da se po tome nikako ne može intepretirati da je Severina sebe prozvala Srbijankom.

Vezani članci Severina Tko su domaće zvijezde koje su se odlučile za obrate u karijeri? Oni su napravili najzanimljivije promjene! Patrijarh srpski Porfirije Doznaje Dnevnik Nove TV: Patrijarh Porfirije nije prijavio Severinu zbog prijetnji. "Točno je da ga je vrijeđala, ali..."

Preko SeveFanCkluba došli smo i do izjave menadžera Tomice Petrovića, koji kaže da u Severinon nastupu u starom dijelu kragujevačke tvornice oružja, nije bilo ničeg spornog ni skandaloznog.

'Severina Vučković svoj je hit 'Dalmatinka' završila stihovima 'Dalmatinka i Srbijanka'. Severina vrlo često upravo na taj način dodatno podiže publiku na svojim koncertima. Dakle, ako nastupa u Istri, otpjeva 'Dalmatinka i Istrijanka', u Čakovcu 'Dalmatinka i Međimurka', a kako je u subotu po prvi put nastupala u Kragujevcu, otpjevala je 'Dalmatinka i Srbijanka', objašnjava Petrović.

>> Severina postala 'Dalmatinka Srbijanka'

Dnevnik.hr vam donosi i ekskluzivne fotografije s koncerta u Kragujevcu, kojim je započela Severinina turneja po Srbija, koja će vrhunac doživjeti 17. listopada u beogradskoj Areni. Dotad će kontroverzija zasigurno biti još...