Menadžer pjevačice tvrdi da je stih 'Dalmatinka i Srbijanka' samo jedan od uobičajenih načina podizanja publike.


Kako se i očekivalo, izvješća srpskih medija o Severininu nastupu u Kragujevcu u trenu su podigla prašinu u hrvatskom medijskom prostoru. Srpski novinari, primjerice u magazinu Blic, pisali su da je Severina jedan stih pjesme 'Dalmatinka' promijenila u 'Dalmatinka Srbijanka'. Na to su reagirali iz Sevinog fan kluba, tvrdeći da je stih glasio 'Dalmatinka i Srbijanka', s naglaskom na 'i', ističući da se po tome nikako ne može intepretirati da je Severina sebe prozvala Srbijankom.

Vezani članci Severina Severina emotivnom objavom rastužila sve: "20 mjeseci je prošlo otkad je moj sin iseljen iz svoga doma..." Severina - 2 Severina se prisjetila trenutka kad je njezina majka intervenirala na bini, a Maja Šuput onoga kad je pala u publiku: ''Mislili su da sam se opila!''

Preko SeveFanCkluba došli smo i do izjave menadžera Tomice Petrovića, koji kaže da u Severinon nastupu u starom dijelu kragujevačke tvornice oružja, nije bilo ničeg spornog ni skandaloznog.

'Severina Vučković svoj je hit 'Dalmatinka' završila stihovima 'Dalmatinka i Srbijanka'. Severina vrlo često upravo na taj način dodatno podiže publiku na svojim koncertima. Dakle, ako nastupa u Istri, otpjeva 'Dalmatinka i Istrijanka', u Čakovcu 'Dalmatinka i Međimurka', a kako je u subotu po prvi put nastupala u Kragujevcu, otpjevala je 'Dalmatinka i Srbijanka', objašnjava Petrović.

>> Severina postala 'Dalmatinka Srbijanka'

Dnevnik.hr vam donosi i ekskluzivne fotografije s koncerta u Kragujevcu, kojim je započela Severinina turneja po Srbija, koja će vrhunac doživjeti 17. listopada u beogradskoj Areni. Dotad će kontroverzija zasigurno biti još...