Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ekipa InMagazina bila je na snimanju novog spota Luke Nižetića, i od glumice Nataše Janjić saznala da je 'odvalila na pjesmu'.


Pjesma 'Kad zasvira orkestar' singl je novog Lukina albuma, a suradnja s odličnim Kočani orkestrom mladog će pjevača predstaviti u sasvim drukčijem izdanju.

Vezani članci Slika nije dostupna Uhvaćeni: Detalji tajnog vjenčanja Nataše i Joška! Slika nije dostupna Nakon četiri godine veze, pred oltar će na Silvestrovo!

'Od kad znam za sebe volim romsku glazbu, njihovu kulturu. I volim taj makedonski, južnjački zvuk. Već sam prije htio neke stvari odraditi, ali sad se sve poklopilo kako je trebalo', izjavio je Luka Nižetić na snimanju spota.

Zvijezda spota je fenomenalna Nataša Janjić. 'Pjesma je neka razvaljena, pijana i neka suluda priča i valjda je temperament prevladao da me Luka zove i da zajedno napravimo tu ludu noć skupa', izjavila je Nataša za InMagazin.

'Nisam pila, pokušala sam odspavati par sati pa sam se digla u četiri ujutro. Složili smo se oko priče. Imali smo sličnu viziju neke strastvene i pomalo dramatične ljubavne priče između Luke i mene, i igramo se. Neke lijepe stvari se događaju na setu i neke stvari su već sad zaiskrile', dodala je Nataša Janjić.

A premijeru ovog intrigantnog ljubavnog spota vidjet ćete naravno u InMagazinu