Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kako izvještava Večernji list, Severina je na društvenoj mreži Facebook sa 160.000 obožavatelja trenutačno najpopularnija Hrvatica.


Iza Severine, sa nešto više od 120.000 obožavatelja drugo mjesto dijele Ivano Balić i Ivica Olić, a 'za vrat im puše' Slaven Bilić, koji je do sada skupio 117.000 obožavatelja, izvještava Večernji list.

Vezani članci Severina Severinina jako kratka haljina pala je u drugi plan zbog greške u fotošopu: ''Slika je lijepa, ali ups!'' Igor Kojić Nakon što je Severina objavila golišave fotke i video, prvi put ove godine oglasio se i Igor Kojić sa zanimljivom objavom

Četvrti najpopularniji Hrvat na Facebooku, sa 101.000 obožavatelja je Oliver Dragojević, a kako Jelena Rozga usprkos nedavnom porastu popularnosti ima 'samo' 60.000 obožavatelja, Severina za sada može biti mirna.

A na svjetskom nivou američki reper Eminem ima točno 29.16 milijuna razloga za veselje, jer je s tom brojkom obožavatelja na Facebooku uspio skinuti s trona Lady Gagu, koja je uvjerljivo bila na prvom mjestu zadnjih osam mjeseci, a sada sa 29.04 milijuna obožavatelja 'kaska' za Eminemom s 120.000 obožavatelja manjka.