Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Beograd je na nogama - Severinin koncert u Areni sve je bliže, a srpski mediji su se raspisali o njezinom bogatom dvosatnom nastupu.


'Koncert će se sastojati od šest dijelova. Na početku je sve zamišljeno kao rock koncert, koji se kasnije lagano pretvara u rokoko. Zatim se spontano prelazi u cabaret u kojem ću čast odati Edith Piaf koju jako volim', rekla je Severina srpskom Blicu nadodavši kako će, među ostalim, otpjevati pjesme 'Što me sad pitaš što mi je', 'Pogled ispod obrva' i 'Tridesete'. Nakon toga, kako je sama rekla, slijedi 'orijentalni dio koncerta, pa dalmatinski, zatim 'naiva' i na kraju disko'.

Na koncertu će se izvoditi i cirkuske točke

Vezani članci Slika nije dostupna Glasaj i ti! Odaberi domaću 'Osobu godine' za 2012.! Slika nije dostupna Goran Bregović - Nakon operacije kičme ravno za volan

Dakle, 17. listopada beogradska Arena očekuje navalu ljubitelja hrvatske glazbe na koncert na kojem će nastupiti i Sevkini gosti Petar Grašo, Goran Bregović i 'Orkestar za svadbe i sahrane' te Jelena Rozga.

Svi izvođači su u velikim pripremama za događanje, pa već danima, ako ne i tjednima, uvježbavaju pjesme, koreografije i kako su srpski mediji prenijeli - specijalne efekte koji bi trebali uključivati cirkuske točke. Severina je na to nadodala: 'Mislite ono - brkata žena koja golim rukama kida karike lanca? Vidjet ćemo!'.

Nakon nastupa u Areni pjevačica će u suradnji s Goranom Bregovićem, Marinom Tucaković i Ljiljanom Jorgovanović započeti s radom na novom albumu.

'Nas četvero se super družimo. Čak ni kada niti jednu pjesmu nismo napravili, naše druženje samo po sebi predstavlja divno iskustvo', rekla je Severina.