Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Russell Brand svojoj ljubavi Katy Perry želi pokazati kako se ponaša 'pravi muškarac' tako što će ju nakon vjenčanja odvesti na čak dva medena mejseca.


Prvo će otići na Mauricijus i to odmah nakon vjenčanja u Indiji ispred svojih celebrity prijatelja i obitelji. U nadi kako će tako svojoj 25-godišnjoj odabranici pružiti putovanje iz snova, želi ga začiniti još jednim - putovanjem na Maldive za koje imaju let ravno s Mauricijusa.

Vezani članci Slika nije dostupna Katy Perry se skinula i nazvala Lady Gagu bogohulnom Slika nije dostupna Katy Perry šalje zaručnika u svemir

'To će biti savršen medeni mjesec - Katy će biti potpuno očarana', rekao je izvor blizak paru. Par se zaručio u Indiji u vrijeme prošle Nove Godine, a sada se vračaju kako bi se jedno drugome predali na vječnost. Ceremonija vjenčanja trajat će dva dana, a na listi uzvanika našli su se i Jonathan Ross, Noel Gallagher i Ellen DeGeneres.

>>Katy Perry prevruća za Ulicu sezam, ali zato nije za Simpsone!

'Russell se savjetovao sa svojom majkom oko vjenčanja i medenog mjeseca te u dogovoru s njom odlučio za Mauricijus. Daleko je i mogu se lijepo opustiti na bijeloj pješčanoj plaži gdje ih nitko neće ometati. Russel se u to mjesto zaljubio na prvi pogled, kada se njegova majka od tamo vratila prije nekoliko godina i pokazala mu album s fotografijama. Od tog trenutka želi posjetiti to čarobno mjesto', nadodao je izvor.