Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Art Vinyl na ovaj način želi slaviti dizajnere koji stoje iza poznatih covera nekih naših omiljenih bendova.


Prema izboru Art Vinyla rockeri Muse nagrađeni su za najbolji cover albuma u 2009. godini, a titulu su osvojili posljednjim albumom 'The Resistance'. Na drugom mjestu su Manic Street Preachersi s albumom 'Journal For Plague Lovers', a na trećem Fever Ray s albumom 'Fever Ray'.

Vezani članci Brački pupoljci „Nešto zbilja važno“ udruge Brački pupoljci i CTA komunikacija proglašena najboljom komunikacijskom kampanjom u Europi Liječnici, ilustracija - 4 Objavljen popis najboljih doktora i doktorica u Hrvatskoj, provjerite je li na njemu i vaš liječnik

Na listi najboljih našlo se ukupno 50 bendova, a svi coveri bit će izloženi na izložbi u Art Vinyl galeriji u centralnom Londonu, dok će se izložba moći pogledati u Birminghamu, Folkestoneu i istočnom Londonu.

>> Muse, Jet i Tori Amos

'Ovo je sjajan način da se proslave heroji iza umjetničkih djela koja krase naslovnice albuma poznatih bendova', rekao je Andrew Heeps, direktor Art Vinyla kojem je ovo već peta izložba naslovnica albuma. Cover 'The resistance' radili su dizajneri iz londonske tvrtke La Boca. Prošle godine prvo mjesto osvojio je bend Fleet Foxes.