Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je od dečka Chrisa Browna dobila poklon koji je najmanje očekivala, Rihanna je odlučila kako njih dvoje zaslužuju novi početak. Tek što su otekline na njezinom licu splasnule pjevačica je pohrlila natrag u zagrljaj nasilniku


Rihanan i Chris Brown su ponovo zajedno i to samo tri tjedna nakon što ju je devetnaestogodišnji dečko pretukao zadavši joj ozljede na licu piše magazin People.

Izgleda kako je mlada pjevačica brzo zaboravila na bol i pohrlila natrag u zagrljaj devetnaestogodišnjem nasilniku kojeg očekuje sudki postupak.

Isti izvor tvrdi kako je par ponovo zajedno su jer se vole i teško im je kada su odvojeni, a utučeni Chris Brown navodno tvrdi kako se osjeća grozno zbog toga što je učinio, no sve mu je lakše kada je uz njega žena koju voli. Par provodi vrijeme zajedno u kući Seana Combsa u Miamiu.

Vezani članci Kelly Brook Kada se srede smatraju ih najljepšima na svijetu, a ovako izgledaju kada ih slučajno u prolazu uhvate paparazzi Slika nije dostupna Pjevačica otkrila zašto je sama: 'Nemam vremena za frajere'

>> Rihanna prvi put u javnosti od premlaćivanja

>> Rihanna: Ovo nije prvi put da me Chris zlostavljao

Rihanan je tako odlučila na svoj 21. rođendan za vrijeme razgovora s Chrisom, a odluka o pomirenju je zajednička.

Fotografije koje su snimljene na plaži u Meksiku, kamo je Rihanna otišla kako bi sanirala psihičke i fizičke posljedice ne otkrivaju masnice i otečeno lice. Izgleda kako je mlada pjevačica brzo zaboravila na bol i pohrlila natrag u zagrljaj devetnaestogodišnjem nasilniku kojeg očekuje sudki postupak.