Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Peter Andre je u Londonu na sudu mirno saslušao kako dobiva parnicu protiv izdavačke kuće MGN, koji su ga putem članka u People magazinu, koji je jedan od njihovih tiskovnih izdanja, optužili kako je za vrijeme braka imao izvanbračne seksualne aktivnosti. Ta informacija je uz fotografiju osobe s kojom je to učinio objavljena u svibnju ove godine, što je pjevača jako zasmetalo pošto mu se preko noći okaljalo ime i reputacija.


Izgleda kako trideset šestogodišnji pjevač nikako da pronađe vlastiti mir nakon što je odlučio ostaviti suprugu zbog njenog neprimjerenog ponašanja. Naime Peter Andre se jučer pojavio na visokom sudu u Londonu kako bi saslušao rješenje suda na tužbu koju je podigao protiv People magazina, koji je još u svibnju ove godine objavio članak kako je varao svoju suprugu sa Shirom Jones.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Ne oblači se u ženu pred mojom djecom!' Slika nije dostupna Jordan: Osoba koja me silovala je celebrity!

Njegove navodne izvanbračne aktivnosti sa Shirom, koju je upoznao u 'Movida' klubu u prosincu prošle godine su bile nagle i strastvene. U članku je još i objavljena fotografija gdje je s dotičnom damom.

'A s konzumacijom strasti su počeli nedugo nakon njihova poznanstva' - bila je neistina koja je naljutila i povrijedila pjevača. Peter je učinio sve ne bi li dokazao kako su te optužbe naspram njegove časti čista izmišljotina. Andreov pravni zastupnik, Mike Brookes je na sudu dao izjavu: 'Sve optužbe za koje se tereti moj štićenik  gospodin  Andre su neistinite, te smo bili primorani djelovati kako bi na vidjelo izašla istina. Istina je ta da moj štićenik nije imao nikakve seksualne aktivnosti niti u jednom trenutku izvan svoga braka s gospođom Katie Price. A za sve ostale koji budu također pokušali okaljati njegovo ime, ćemo djelovati odmah i na sudu tražeći pravdu i istinu.'

Nakon toga se sudu obratio i pjevač: 'Molim vas da to čim prije riješimo, jer mi zaista ne treba još problema u životu. Od problema već imam izuzetno problematičnu ženu koja je izvan kontrole! No imam malenu djecu zbog kojih se i borim da istjeram istinu na vidjelo jer njima zaista nisu potrebni ovakvi ekscesi kada je njihov otac u pitanju.', izjavio je iskreno Peter Andre.

>> Jordan se žali da je Andre koristi za promociju

Nakon duge rasprave i izlaganja dokaza, ispalo je kako je Peter Andre bio predstavljen i upoznat s gospodičnom Jones, što je sve pratio njen prijatelj koji ih je htio fotografirati zajedno. Što mu je naposljetku Andre i dozvolio. Nakon toga je izmijenio s djevojkom par rečenica i otišao svojim putem. Naravno ta fotografija je završila u magazinu i od nje se napravila priča. Nakon što je ta informacija isplivala, kompanija MGM, se ispričala Peteru za neugodnosti koje su mu priredili putem jednog od svojih izdanja, te su naveli kako će zbog nastale štete platiti sve troškove suda i isplatiti Andreu honorar kako bi se ispričali zbog neprovjerenosti informacija koje su na njegovu štetu pustili u javnost.

'Nikada nisam bio nevjeran svojoj supruzi, niti s ovom djevojkom niti ijednom drugom. Drago mi je što je People uvidio grešku i što su se ispričali potvrdivši da je ta informacija bila lažna i neistinita.', izjavio je za kraj zadovoljan Peter.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju