Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pasji sinovi – u orginalnoj postavi su trojka, u ovom info spotu, i pjesmi u nastanku predstavljaju sebe po prvi put u jednom neobičnom djelcu. Koju će Te imati priliku čuti kao prvi put izvedenu, u nastanku a kasnije i u finiširanoj završnoj izvedbi.


Želimo Vam prikazati koliki se put mora proći da bi jedno dijelce, doslovno ideja zaživjela. Kroz neko vrijeme če te čuti finiširanu i produkcijski kvalitetnu izvedbu.

Vezani članci Sinovi - 1 Otkrivamo kad se ženi pjevač Sinova, ali i tko je još jedini slobodan, ali najromantičniji član benda! Odgajanje sinova (Foto: thechive.com) Mit kaže da je lakše podizati sinove, no oni su odlučili raskrinkati tu laž

Dodali smo video, da vizualno doživite ono što če tek reći kako treba.

Primadona je toliko drukčija da ni sami još ne vjeruju da su je uopće snimili..

Tripe i Smajli (  Pale treći trenutno fali  )
Dubravački dečki su su na okupu od 2004/5, slučajno! 
Znali su se kako kažu iz kvarta i repali  jedan drugom svoje tekstove dok nisu zaključili da si medjusobno karakterno i utjecajem odgovaraju.

Ideja je pala da slože trojku koja će pisati iz ljubavi, za vlastiti gušt! Tako su počeli pohoditi razne evente, gdje su odmah bili primjećeni, pokupili nekolicinu nagrada te odmah procjenjeni kao jedan kvalitetni trio, kojem se isplati pokloniti vrijeme.. 

O njima možemo samo reći da su svojom upornošću, trudom došli do mogućnosti da ih Vam  predstavimo u ovakvom obliku koji je za njih pa doslovno neprepoznatljiv, tematski su se udaljili od svojih standardnih  tema i utjecaja 
2paca, N.W.A., WSCa, Dogg Pounda, Warren G.a, Snoop Dogg, Mc Eith, CMW, i Ice T.a,  općenito svog prepoznatljivog socijalno urbanog stila.

Te su nam podarili jednu ljubavnu pjesmu, gdje kako kažu gdje repaju o ženi iz snova, koja im je dostupna samo dok sanjaju. 

Ideje su pretočili u tekst i nastala je Primadona sasvim slučajno. Smajli je napisao tekst još prije deset godina, a Tripe je rekao da će dovršiti pjesmu kad je vidio tekst bez kraja. 

Ovo je njihov zajednički projekt, Napravljen tekst za koji se moraju još uskladiti, i skorjeno je na naćin da će se uvijek neko naći u ovoj prići. Slažu se da će to zvučati još i bolje. Primadonu su u tandemu prvi put odradili pred mikrofonom, i to upravo pred nama. Imate priliku vidjeti proces preojekta pjesme u nastanku sa svim mogućim greškama bez cenzure i uljepšavanja.

Nismo Vam htjeli prikazati finaliziranu verziju, već proces stvaranja.
Ideja je da kroz neko vrijeme da na isti video čujete finaliziranu verziju Primadone.

Oni su sviježa krv na našoj estradi, te ih predstavljamo Vama, da sami zakljućite i uvidite,
Koliko su zanimljivi.

galsovi:

Mark Pjetri - Tripe
Smiljan Tomkić - Smajli

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju