Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lana Klingor:

'Otišla sam iz ZKM-a iz osobnih uvjerenja, a ne radi glazbene karijere'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lana Klingor ekskluzivno otkriva za Dnevnik.hr.

Svestrana i ambiciozna Lana Klingor koja osim glazbene karijere gradi i novinarsku, nakon 10 mjeseci rada u službi Odnosi s javnošću i medijima u ZKM-u odlazi s tog mjesta, ali ne zato da bi se posvetila glazbenoj karijeri, kao to prenose pojedini domaći mediji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nisu se brzo zaljubili Potvrđeno je! Lana Klingor ljubi glumca Gorana Bogdana Slika nije dostupna Nova veza Lana Klingor ljubi glumca Gorana Bogdana?

Razlog odlaska iz vrlo etabliranog zagrebačkog kazališta, povjerila je Lana Klingor za Dnevnik.hr: 'Želim ispraviti navode iz medija da sam otišla iz ZKM-a zbog pjevačke karijere, što nije točno, niti je točno da sam to učinila kako bih vodila glazbenu emisiju na radiju Soundset Plavi. Naime, ja sam jedna od voditelja na radiju Sunset Plavi otprije. ZKM sam napustila radi svojih osobnih razloga i uvjerenja, što ne znači da neću naći novi posao.'

Na pitanje je li zadovoljna učinjenim u ZKM-u, u domeni odnosa s javnošću, skromna Lana je kazala: 'Nije bitno kako ja ocjenjujem odrađeno, već druga strana, a to su mediji.' Lana nam je kazala i to da vjeruje da još nema zamjene za njeno sad već bivše radno mjesto, te da vjeruje da će se u kazalištu bez nje vrlo brzo snaći jer mnogo ljudi, posebice kada vlada visoka stopa nezaposlenosti, pretendira na spomenuto mjesto.

Na pitanje hoće li joj iskustvo rada u ZKM-u pomoći za vlastitu promociju kao glazbenici, Lana je kazala: 'Nisam sigurna. U ZKM-u sam bila suočena s upozorenjem da je moja promocija u sukobu interesa s kazalištem, te mi je indirektno dano da biram.

Pjevanje smatram hobijem, jer se za nj' nisam školovala. Studirala sam i diplomirala novinarstvo, jako dobro surađujem s medijima, te se želim kroz profesionalno zvanje ostvarivati i u budućnosti. Imam u planu nanovo se zaposliti, ali ovog trena je dosta nezahvalno o tome govoriti. Lana Klingor Nisam izvođač koji nastupa u disco klubovima do pet ujutro, nisam poput Jelene Rozge, majka sam malog djeteta, pa mi nije logično da se takve stvari spominju. Ne mislim da je bio u pitanju sukob interesa, niti vjerujem da će ikoji drugi poslodavac smatrati da je moj glazbeni angažman u sukobu interesa, jer, kažem, ne radim puno, i radim kvalitetne stvari.'

Izlazak ovog albuma koji je Klingor najavila prilikom lansiranja singla 'Hologram' u rujnu, neće se dogoditi prije ljeta, odnosno jeseni iduće godine, budući da ni pjevačica ni njena izdavačka kuća nisu opterećeni rokovima.

Uz voditeljski posao na radiju Sunset Plavi, te pjevačke nastupe u Buldogu četvrtkom, Lana glumi u dječjoj predstavi 'Komadić' Tvornice lutaka Leona Lučeva i Petre Rodin, no ne sumnjamo da će, energična i svestrana, kakva je, ubrzo naći i posao u struci.

Što pak se tiče ZKM-a, na čas nam se činilo da je razbijen začarani krug obnavljanja natječaja za Odnose s javnošću i medijima i potom odlazaka desetaka onih koji su samo nekoliko mjeseci ondje obavljali tu funkciju u proteklih nekoliko godina. No, tko zna, možda i hoće s novim djelatnikom.

>> Lana Klingor: U seksu sam domišljata koliko treba!

>> Seksi Lana Klingor vraća se kao 'Hologram'

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene