Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nastupom kalifornijskih punkera The Offspring, u subotu 5. rujna, zagrebačka Tvornica kulture započet će novu koncertnu sezonu, a Showbizz i diskografska kuća Menart nagradili su s novim albumom Offspringa jednu sretnu posjetiteljicu.


The Offspring će na koncertu u Tvornici promovirati aktualni album 'Rise and Fall, Rage and Grace' (Columbia/Menart) koji su snimili prošle godine i to s producentom Bobom Rockom koji je poznat po suradnji s grupama The Cult i Metallica.

Dexter Holland (vokal, gitara), Noodles (gitara), Greg K (bas) i Pete Parada (bubnjevi) će osim 12 aktualnih pjesama nastup začiniti i hitovima s uspješnog albuma 'Smash' iz 1994. godine. Taj je album prodan u više od 10 milijuna primjeraka čime je postao najprodavaniji album nezavisne izdavačke kuće svih vremena, a Grupa se može pohvaliti s više od 34 milijuna prodanih albuma diljem svijeta.

Showbizz je nagradio s 'Rise and Fall, Rage and Grace', odnosno novim albumom grupe. Točan odgovor na pitanje je Bryan Keith 'Dexter' Holland, a album je osvojila Ana Uzur iz Pakraca. čestitamo sretnoj dobitnici koju ovim putam obavještavamo kako svoju nagradu može očekivati putem pošte.