Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Povodom hrvatske mini-turneje jedinstvenog njemačkog zbora, poklanjamo vam njihov hvaljeni album 'The Dark Side'.


Skupina Gregorian u Zagrebu nastupila je 9. prosinca 2009. godine, a sretna dobitnica njihova albuma 'The Dark Side' je Mirela Majnarić iz Šmrike, koja će svoj primjerak CD-a dobiti na kućnu adresu. Čestitamo!

U sklopu svjetske turneje započete 2009. i jubilarne 10. godišnjice glazbenog djelovanja, jedinstveni njemački zbor pod vodstvom slavnog Franka Petersona, tvorca poznate grupe Enigma, održat će spektakularne koncerte u Dubrovniku (otok Lokrum, 1. i 2. kolovoz), Zadru (ispred sv. Donata, 3. kolovoza) i Puli (Arena, 5. kolovoza).

Vezani članci Slika nije dostupna Kako osvojiti vrijedne nagrade? Zaplešite, snimite i pošaljite nam! Slika nije dostupna Osvojite bogate nagrade gledajući DNEVNIK.hr!

Na ovoj će turneji Gregorian također promovirati svoj aktualni album Masters Of Chant Vol. VII (Edel/Menart) na kojem se nalaze sjajne obrade hitova Guns N' Roses, grupe U2, grupe ABBA, Depeche Mode, Kate Bush, Led Zeppelin, Snow Patrol i dr.

Inspirirani gregorijanskim kantonskim pjevanjem, Gregorian izvode obrade pop i rock pjesama, a osam vrhunskih pjevača i pjevačica odjevenih u odore monaha, ponovno stižu u Hrvatsku sa svojim pratećim bendom, impresivnim scensko-glazbenim nastupom kojim su već odavno osvojili svjetsko tržište. Vrhunsku kvalitetu vokalista ovog jedinstvenog zbora prepoznali su i svjetski filmski producenti, pa valja naglasiti da su Gregorian prisutni i u filmskoj glazbi u blockbusterima poput serijala filmova 'Harry Potter', 'Gospodar prstenova' i 'Ratovi zvijezda'.

Showbizz i Menart vas nagrađuju albumom 'The Dark Side', na kojemu su Gregorian obradili pjesme Guns N' Rosesa, Ozzyja Osbournea, Nicka Cavea, The Doorsa i mnogih drugih. Na vama je da na e-mail adresu showbizz@novatv.hr napišete točan datum prvog i zasad jedinog zagrebačkog koncerta skupine Greogorian koji se dogodio prošle godine u dvorani Lisinski.

Imena dobitnika objavit ćemou petak, 30. srpnja, u rubrici Showbizz.