Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ako vam ove skraćenice ništa ne znače, ovo nije tekst za vas.


Prvi put u njihovim karijerama, New Kids On The Block i Backstreet Boys nastupili su zajedno. Dogodilo se to u nedjelju, tijekom dodjele nagrada American Music Awards u Los Angelesu.

Kidsi su vladali krajem osamdesetih i početkom devedesetih, sve dok ih bojbendovska napast iz Floride, Backstreet Boys, nije sredinom prošlog desetljeća izbrisala sa scene. Animozitet između dvije grupe završio je ovog vikenda kada su Donnie Wahlberg (41), Danny Wood (41), Joey McIntyre (37), Jordan Knight (40) i Jonathan Knight (41) - NKOTB - podijelili stage s Brianom Littrellom (35), Nickom Carterom (30), A.J. McLeanom (32) i Howiem Doroughom (37) - BSB - te tako najavili zajedničku turneju.

>> NKOTB i Backstreet Boys – propali pa se udružili

Turneja pod nazivom NKOTBSB kreće iz Washingtona 3. lipnja iduće godine, a trenutno su u planu samo sjevernoamerički gradovi. 'Dobili smo toliko pozitivnih reakcija od naših starih fanova koji su danas već odrasli ljudi', izjavio je Nick Carter za Us Magazine. 'Bit će zabavno vidjeti stare obožavatelje kako na koncerte dovode svoju djecu', nadovezao se Donnie Wahlberg.