Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tijelo mrtvog Michaela Jacksona već je počelo utjecati na cijene grobova na groblju Forest Lawn.


Prije nego što je u mauzoleju na groblju Forest Lawn Memorial Park u Glendaleu u Kaliforniji pokopan Michael Jackson, jedno mjesto za 'vječni počinak' vrijedilo je oko 7.000 dolara. Sada, ni tjedan dana nakon Jacksonovog pokopa mjesto u mauzoleju se cijeni oko 9.900 dolara.

Vezani članci Korona i novac Skupa epidemija: Testovi, bolovanja, izolacije - evo koliko je svatko od nas izdvojio u borbi protiv epidemije Slika nije dostupna Šokantne priče o živo zakopanima

>> Obitelj izazvala probleme na pogrebu Kralja popa

'Kada na groblju bude pokopana neka osoba 'visokog profila' to često utječe na cijene grobova.', rekao je predstavnik za medije groblja Forest Lawn. A kako na žalost živimo u svijetu u kojem je novac ispred svega, prvi 'grobni oportunisti' su se počeli javljati želeći si popraviti materijalno stanje preko leđa mrtvog Jacksona.

Tako je jedan američki par koji posjeduje dva ukopna mjesta u mauzoleju groblja Forest Lawn nedaleko od mjesta gdje je pokopan Jackson, ponudio svoje grobove na prodaju i to za 34.000 dolara. 'Imali smo jako velik odaziv, i trenutačno važemo svoje mogućnosti.', izjavio je za medije američki par.

Iako bi se moglo prije reći da prije mjere nego važu, jer sasvim sigurno znaju da što je Michael u grobu 'hladniji', da će 'temperature' cijena grobnica biti sve više i više.