Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U 2011. godini Mladen Grdović imat će pune ruke posla. Čeka ga američko-kanadska turneja, pokušat će pomiriti svoje prijatelje Mamića i Štimca, a kako je krenulo morat će i promijeniti tekst pjesme 'Živim bolje nego ministar' u 'Živim bolje nego četiri ministra zajedno'.


O medijskim napisima koji ga u posljednje vrijeme spominju u ne baš pozitivnom kontekstu, Grdović je za InMagazin izjavio: 'Ja sam rekao mojim dragim prijateljima novinarima da sam ja vaš kućni ljubimac, ali mene isključivo interesira moj rad i moj posao. Hvala Bogu da svi mi negdje zapnemo što kaže moja pisma. Tako i ja. Ja češće zapnem, ali nije zlonamjerno, nego takav je naš posao. U kasnim satima uvijek ima nekih novih događanja.'

Vezani članci Slika nije dostupna Ni Mladen ne predviđa Nini uspjeh na Eurosongu Slika nije dostupna Grad Rab u ljetnom plesnom ritmu grupe Magazin!

Mladen je obznanio da priprema dvomjesečnu turneju po SAD-u i Kanadi s Duškom Lokinom i grupom Croatia, s preko 20 koncerata. Iako je u Americi redoviti gost, tamo nije bio već četiri godine. Uz nove pjesme, samo će rijetki vidjet i novi ukras na njegovoj koži, tetovažu kojom je obilježio stotu godišnjicu nogometnog kluba Hajduk. Grdović je priznao da nema te cijene koja će natjerati za kompjutor. Od interneta bježi kao vrag od tamjana. 'Ja izbjegavam internet. Ja ne funkcioniram s Internetom', naglasio je.

>> Mladen Grdović opet gol (i pijan?)

>> Kako je Mladen Grdović pao sedmi razred...