142036
142036
142036
142036
142036

Mladen Grdović opet gol (i pijan?)

  • , 30.09.2010., 19:24
  • Autor:
  • komentara

Pjevač je ponovno naciju zabavljao gol do pasa.

 
 
 
 

Prije početka utakmice Hajduk - Anderlecht na ulicama Splita vladala je užarena atmosfera. No, prvi puta na Poljudu bio je postavljen navijački šator u kojemu je uoči utakmice nekoliko svojih hitova otpjevao Mladen Grdović.

Kao i obično, Mladen je završio gol do pasa i prije nego se očekivalo, a prema nekim izvorima ponovno je dirao u čašicu alkohola koja ga je, očigledno, ohrabrila za nove 'gole' pothvate.

Mladene, skini se do kraja!

Nakon što je obećao kako više neće piti alkoholna pića, mediji su već ovog ljeta prštali naslovima poput 'Zadarski grdelin Grdović s bevandom u ruci opet zabavlja naciju'. Čovjeka to očigledno zabavlja, a nacija koja ga i dalje takvoga podupire prema svemu sudeći voli pjevače pune bevande koji se već na prvoj polovici pjesme skidaju goli do pasa. Neki će sada povikati - skidaj se do kraja!

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.

Dnevnik.hr na FacebookuDNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se