Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Renata Končić najavila povratak na glazbenu scenu, i za Extru progovorila o teškom životnom razdoblju u kojem se udebljala 15 kilograma.


Renata Končić, poznatija kao Minea vraća se na glazbenu scenu projektom 'Sjećanje na devedesete' u sklopu koje će u lipnju, srpnju i kolovozu, održati koncerte diljem Hrvatske.

Vezani članci Vratio se kruzer s našim pomorcima - 3 Dvjesto tisuća pomoraca zatočeno na brodovima: Potrebno je djelovanje da se izbjegnu pomorske nesreće i katastrofe za okoliš Učionica, ilustracija - 3 Kako je prošao povratak u škole i vrtiće: "Predugo je to trajalo bez djece, bez prijatelja, bez veselja"

Uskoro će snimiti i dvije nove pjesme, a za veliki come back pjevačica je smršavila petnaestak kilograma. 'Imala sam jedno loše razdoblje prije tri godine. Ne bih ga nazvala depresivnim, ali je bio težak. Doživjela sam saobraćajnu nesreću koja je ostavila posljedice. Teško sam se s time nosila i utjehu sam pronalazila u hrani, nisam vježbala i nisam mogla pronaći nešto što bi me gurnulo da napravim nešto, da se trgnem', izjavila je za Extru.

Dodala je da je u isto vrijeme proživljavala kraj ljubavne priče: 'Bila je to za mene jedna stresna ljubavna situacija. Ljubavna u navodnicima. U tom sam se razdoblju života emotivno razočarala.'

Tinejdžerska zvijezda devedesetih u istome je intervjuu izjavila da se nikada nije povukla iz svijeta glazbe, iako je godinama radila kao PR menadžer, te da je kontinuitet kao pjevačica posljednjih godina održavala nastupajući u Sloveniji.

>> Minea - Ne bježim od vrabaca i komaraca