Nakon što je kasnio skoro dva sata kralj popa Michael Jackson se pojavio na press konferenciji u Londonu i najavio svoj skori povratak na scenu.


'To je to! Ovo će biti moji zadnji nastupi u Londonu. Kada kažem zadnji, to stvarno mislim. Vidimo se u lipnju. Volim vas. Vidimo se u lipnju.', rekao je Michael Jackson tisućama okupljenih fanova u londonskoj O2 areni, koji su oduševljeno pozdravili njegov dolazak na presicu koja je kasnila skoro dva sata.Michaelovo obraćenje bilo je kratko, trajalo je svega nekoliko minuta no bilo je nabijeno emocijama.

Vezani članci Engleska postupno izlazi iz lockdowna - 4 Engleska postupno izlazi iz lockdowna: "Napokon smo se vratili u pubove. Unaprijed smo rezervirali stol i mislimo ovdje provesti cijeli dan" Boris Johnson cijepio se AstraZenecom 02 Boris Johnson cijepio se AstraZenecom: ''Nisam baš ništa osjetio''

Michael će održati 10 koncerata u londonskoj O2 areni, počevši od 9. lipnja. Karte se već mogu rezervirati na internetskoj stranici michaeljacksonlive.com, a s prodajom će krenuti 11. ožujka.