Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U novoj ljubavnoj glazbenoj priči Riječanke E.N.I. udružile su snagu s jednim od najnagrađivanijih domaćih muških vokala, s Massimom.


Elena, Nikolina, Iva i Ivona, Riječanke znane kao E.N.I., nakon hita 'Traži se dečko', čini se da su jednog ipak pronašle. Riječ je o provjerenom domaćem vokalu Massimu, s kojim surađuju na novome singlu 'Lijepa kao Sahara'. Dobro raspoloženu ekipu na snimanju spota za spomenutu pjesmu zatekla je ekipa InMagazina. E.N.I. će novi album plasirati na proljeće. Njihov prepoznatljiv stil biti će prošaran pokojim novitetom. Ni Massimo za atraktivnim djevojkama ne zaostaje. Prikuplja pjesme za novi album, za nekoliko dana na tržište će izaći album uživo 'Massimo pjeva Sinatru' snimljen u Lisinskom, a ni koncerata ne nedostaje. Već četvrtu godinu za redom Massimo pred Božić nastupit će i u Beogradu. Ne propustite upiti atmosferu ispred i iza kamera poznatog redatelja spotova Radislava Jovanova Gonza, u video prilogu InMagazina.

>> Massimo Savić će uskoro biti priveden

Vezani članci Slika nije dostupna Zgodna trudnica Elena, Ana s leđa i Vannina noga privlačile poglede Slika nije dostupna Nakon tri braka i dalje želi pred oltar!