Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedina srpska pobjednica na Eurosongu komentira ovogodišnje natjecanje, priče o lezbijstvu i pucanju iz pištolja.


U vrijeme dok je Srbija bila zaokupljena biranjem pjesme za ovogodišnju Euroviziju, jedina srpska pobjednica na tom natjecanju Marija Šerifović zaokupljena je koncertom koji će održati 15. travnja u Beogradskoj areni. Za srpski Alo! se osvrnula na pobjednu na Eurosongu, ispričala što joj to znači te intervju začinila sočnim detaljima.

Vezani članci Slika nije dostupna Nijemci izvrijeđali Mariju Šerifović! Slika nije dostupna Uvode se dva eurovizijska polufinala, za istok i zapad?!

'Rijetko tko je nakon pobjede na Eurosongu napravio zavidan uspjeh u svijetu. Izuzev Celine Dion ili skupinu Abba', rekla je Marija koju su novinari upitali je li Srbija trebala više cijeniti njezin pjevački uspjeh, na što je pjevačica odgovorila šerifovski: 'Pitajte Borisa Tadića. Pošaljite mu faks, pa neka odgovori'.

Napokon,  jesi li lezbijka?

Budući da već neko vrijeme za Mariju kruže priče da je lezbijka, jasno da se nametnulo pitanje je li ju to prestalo smetati i kako komentira takva nagađanja. 'Mislite li da mene to zanima? Ne interesira me, pišite što hoćete. To je moj iskreni stav. Šta, bre, koga zanima šta ja radim? To je privatna stvar i tako treba i da ostane!', kratko će Marija o kojoj po Beogradu kruži priča kako se može pošteno 'muški' potući.

'Na koga vam ja ličim? Daleko bilo... Pazi, imam ja pištolj u stanu. Posjedujem Glock i vrlo sam zadovoljna s njime. Ne nosim ga sa sobom, jedino kada idem u streljanu, a tamo su mi rekli da pucam bolje od 80 posto pandura', rekla je Marija.