Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ekrem se ovaj put malo zabunio u definiranju spola Marije Šerifović za koju je mislio da je muškarac.


Ekrem Jevrić opet je glavna zvijezda srpske Farme, a ovaj put je za Mariju Šerifović koja je ušla kao gost na imanje mislio da je muškarac. Tako je s pobjednicom, Eurosonga pričao o Vendi i dapače, čak joj govorio kako bi imala velike šanse kod njegove 'muze' da ostane dulje: 'Vesna ima tako dobro tijelo. Ti bi prvi imao šansu da joj vidiš tijelo. U takvom smo položaju da nemaš vremena. Da si duže ovdje, ti bi mi rekao: 'Ekreme, u pravu si', rekao je Ekrem misleći da je upravo u tijeku pravi muški razgovor, no ipak se dobro preračunao.

>> Ekrem Jevrić: Nekad išamaram Igbalu, nije to ništa strašno

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO: Ekrem i Vendi pred kamerama demonstrirali seks na stolici Slika nije dostupna VIDEO - Foot fetiš: Ekrem Vendi ljubio prljava stopala

Marija mu doduše nije zamjerila, ali zanimljivo, nije ga ni ispravila. Dapače, u ugodnom normalnom tonu ispitivala je Ekrema o njegovim ljubavnim pothvatima gdje je priznao da bi on sigurno nešto htio s pjevačicom Vendi kada bi mu ona dala zeleno svjetlo, ali čini se da pjevačicu šarm zvijezde 'poso, kuća, poso' još nije slomio. Za suprugu Igbalu, za koju je nedavno izjavio kako je zna počastiti s više šamara, kaže kako se nada da ne gleda televiziju, ali je sam zaključio što će se dogoditi kad iziđe s imanja: 'Tada sa naj***', rekao je Ekrem. Igbala bi se zasigurno složila s tim scenarijem.