Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

22.i 23. listopada Močvara opet postaje domaćin prave energične rock scene gdje će se održati veliki promocijski koncert malih bendova.


U dva festivalska dana ove godine Močvara će ugostiti ukupno 12 izvođača. Naravno, riječ je o 'malim' bendovima koji će u rock ruhu predstaviti svoje materijale s kojima su zasigurno već upoznati svi iz užih rokerskih krugova.

Vezani članci U Splitu u eksploziji oštećen automobil - 2 Splićanin pod čiji je automobil postavljena bomba u šoku: ''Ne znam zašto, ni s kim nemam problema'' U eksploziji na Laništu oštećen stan - 2 U eksploziji u Laništu ozlijeđena žena (39), evakuirani stanari: "Čekat ćemo statičare da to provjere"

Birano društvo je u svakom slučaju prošle sezone obilježilo metal i rock scenu na kakav-takav način, pa ćemo tako imati priliku slušati i trash-core-metal sastav New Level koji su prošle godine pomeli najveći demo festival i odnijeli prvu nagradu. Osim njih, na pozornicu će stupiti i bendovi Kinoklub, Spuštene rolete, Abroad Experiments, Onli-Tu i mnogi drugi iz svih dijelova Hrvatske.

Kako bi se zadovoljilo malo zahtjevnije glazbeno nepce, Močvara je ove godine uvela novost te širi svoje stage za još jedan koji će nositi naziv 'Pušimo akustiku' gdje će svoju priliku za predstavljanje publici dobiti i nositelji hrvatske akustične scene.

Za sve ljubitelje rock glazbe, Močvara će biti pravi mali harem lude zabave, provoda i pružanja kvalitetnih glazbenih noviteta rock sfere. Cijene ulaznice kreću se od 30 do 40 kuna, što je, mora se priznati, sitniš za prave rock sladokusce.

>> Močvara za 11. rođendan 'poklanja' Kawasaki 3P i The Bambi Molesterse!