Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Saznajte zašto je ona provela noć s njom, zašto ne postoji seks bomba, tko je izveo dvije cure i gdje je, dovraga, taj rock 'n' roll.


Zagrebačka grupa Malehookers vratila se na scenu albumom 'Muški svijet' – žestokim, zaraznim i beskompromisnim rock uratkom koji ne ostavlja ravnodušnima sve one koji ga poslušaju.

Vezani članci Ministar obrane Mario Banožić i Ivana Pezo Moskaljov - 2 Ministar Banožić o aferama u oružanim snagama, istragama koje se vode, ali i obaveznom cijepljenju u vojsci: "Loše je isprezentirano da je netko to naredio" Albina Grčić Albina živi svoj san! Objavila je novi zarazni hit, a otkrila nam je i zašto uskoro putuje u Poljsku

Upravo je to bio jedan od razloga za novinare Lanu Vukičević i Zorana Stajčića da se upuste u beskompromisnu priču s ovim beskompromisnim bendom i dotakne se pravih urbanih tema i sazna što su glazbenici mislili kad su jasno i glasno izjavili da seks bomba ne postoji, što je pozadine pjesme kad 'ona provede noć s njom', tko je bio s dva komada, gdje je nestao rock n' roll i što mame misle o rocku Malehookersa.

Bend smo posjetili na njihovom radnom mjestu, odnosno prostoriji za probe, koja je kao po 'tradiciji' bila bez grijanja, u snijegu i blatu loše osvijetljene zagrebačke periferije, na mjestu gdje se baš i ne bi prošetali sami po noći i gdje bi vam se vjerojatno odrezala koljena da vas netko iz mraka traži vatre. Postoji li bolje mjesto za stvaranje punokrvnog rock 'n' rolla?

Pogledajte video intervju!