Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bivši poljski predsjednik nazvao je Madonninu namjeru da nastupi u Varšavi na blagdan Velike Gospe 'sotonističkom provokacijom'.


'Ja sam religiozan čovjek i vrijeđa me što je Madonna odlučila nastupiti u Poljskoj na bladgan koji je od velike važnosti za moj narod', prenio je londonski Metro Walesine riječi.

Političari već nekoliko tjedana pokušavaju zabraniti koncert, a u tijeku je i velika reklamna kampanja u kojoj se Poljake poziva na bojkot koncerta.

Vezani članci Britney Spears - 5 Svjetska zvijezda slomila se pod teretom slave: Njezine šokantne fotografije iz 2007. tada su obišle svijet Madonna Sin joj ima 20 godina, a novi dečko 26, trenutačno skupa uživaju na egzotičnom obiteljskom odmoru

'Koncert na blagdan Velike Gospe perverzne pjevačice koja sebe naziva Madonnom je iznimno ponižavajući događaj za sve stanovnike Varšave, izjavio je poljski parlamentarac Marina Brudzynski.

>> Madonna: 'Laž je da se udajem za Jesusa!'

>> 'Madonna je nervozna nasilnica!'

Ovo nije prvi put da poljski političari i tamošnja crkva dižu glas protiv Madonne. Sablazan je zadnji put izazvala kada je na naslovnici magazina Machina parodirala Crnu Gospu, najsvetiju poljsku crkvenu relikviju.