Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Izuzetno uspješni mladi vozač Lewis Hamilton ostavio je svoju djevojku i pjevačicu u skupini Pussycat Dolls, Nicole Scherzinger.


Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema napisima stranih medija, razlog Hamiltonove odluke je nespremnost na brak i djecu, sve ono na što je ciljala njegova sada već bivša djevojka Nicole. Prekid se dogodio nakon brojnih nagađanja kako se par uskoro namjerava zaručiti.

>> Nicole Scherzinger na koncertu pokazala dojku

Vezani članci Slika nije dostupna Uskoro beba? Nicole Scherzinger trenira za majčinstvo Slika nije dostupna Prekinuli Lewis Hamilton i Nicole Scherzinger

24-godišnjak je tako prekinuo dvogodišnju vezu rekavši kako 'uopće nema diskusije oko pomirenja'.

'Lewis je bio odlučan. Cijelo je vrijeme bio pod pritiskom 'dovođenja veze na viši nivo' i nije se, zapravo, želio niti zaručiti, kamoli oženiti i imati djecu. Od Nicole je zbog brojnih obaveza proveo izuzetno puno vremena odvojen i nije spreman ostaviti svoju mladost kako bi doživotno proveo vrijeme uz pjevačicu', rekao je izvor blizak paru.

Lewis je premlad za Nicoline planove. Na računu ima najmanje 75 milijuna funti i želi ih potrošiti na vlastite hedonističke porive.

Hamiltonu pao marak na oči kad je Nicole spomenula vjenčanje

'Nicole je, pak, užasnuta, jer je mislila kako će s Lewisom provesti dobar dio svog života. U najmanju ruku je šokirana njegovom naglom odlukom o prekidu, tako da sada više ne želi imati ikakve veze s F1, niti natjecanjima niti nastupima na istima', nadodao je izvor koji je potvrdio kako će naredna dva tjedna Nicole provesti u Los Angelesu oporavljajući se od prekida.

'Lewis je premlad za Nicoline planove. Na računu ima najmanje 75 milijuna funti i želi ih potrošiti na vlastite hedonističke porive. Znači, sve je vrlo jednostavno - čim je Nicole spomenula vjenčanicu njemu se zamaglilo pred očima i donio je odluku kako će pobjeći iz veze koja je postala opterećenje', za kraj je objasnio izvor.