Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ovih dana na internetskoj stranici YouTube obožavateljima Lepe Brene netko neprestano uklanja spot pjesme 'Pazi kome zavidiš'. Čini se kako iza svega stoji redatelj Pierre Michael koji najavljuje tužbu protiv Breninog 'kreativnog' tima.


Američki redatelj Pierre Michel je glavni tvorac ideja koje su se našle u Breninom spotu 'Pazi kome zavidiš' i on ih je realizirao u video snimcima naziva 'Fire Flower' i 'Polar'. Spot Lepoj Breni snimala je produkcijska kuća 'Visual Infinity'. Marko Krečković u ime cijele produkcije 'Visual Infinity' izjavio je za Folkshowbiz portal kako je za Brenin spot iskorišteno samo dvije sekunde Michaelove ideje, a u kasnijem razgovoru je ipak priznao da je 'Visual Infinity' od jedne američke firme legalno kupio prava na korištenje Pierrovih scena, te kako je do problema došlo zbog toga što nakon toga nisu kontaktirali Pierre Michaela i s njim regulirali korištenje istih.

Vezani članci Slika nije dostupna Mladolika Brena! Svi se pitaju kako joj uspijeva! Slika nije dostupna I u 51. pokazala fantastičnu figuru!

S druge strane Pierre Michael i dalje tvrdi kako se radi o klasičnoj krađi te da su scene doslovce iskopirane, a ne iskorištene kao inspiracija. Redatelj najavljuje i moguću tužbu protiv odgovornih u 'Visual Infinity' produkciji isključivo iz razloga što želi zaštititi svoja prava.