Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pjevačica je nedavno napunila pedesetu, veseli se pomisli da bi mogla postati baka, ne vjeruje u čarobnu formulu za sretan brak i ne haje za bore.


'Ako ste zadovoljni iznutra , svojim emotivnim životom i postignućima, onda se to vidi. Žao mi je što su neke žene opterećene borama', izjavila je u intervjuu za Story Lepa Brena, poslovna žena i pjevačica koje je nedavno proslavila 50. rođendan.

Vezani članci Slika nije dostupna Lepa Brena: Jedina sam punila stadione od 80.000 ljudi Slika nije dostupna Nećete vjerovati zašto su posvađane Lepa Brena i Jelena Karleuša

Sebe više ne smatra seks simbolom na način kako ju je svojevremeno doživljavala cijela Jugoslavija. Pjevačica je uvjerena kako s djecom dolazi profinjenost i diskrecija, a sebe na pozornici danas ispoljava na 'jedan profinjeni način'.

>> Nećete vjerovati zašto su posvađane Lepa Brena i Jelena Karleuša

Bez problema se može zamisliti u ulozi bake, dapače to i očekuje, dok o braku razmišlja na način da ne postoji univerzalna čarobna formula kojom žene mogu zadržati muškarca duže od dvadeset godina. 'Ne postoji neka metodologija, ili tehnika. Važno je voljeti se i biti tolerantan prema stvarima koje ne ugrožavaju ni jednu osobu u tom braku', smatra Lepa Brena.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju