Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Halloween, američki praznik koji slavi zagrobni život, ne zaobilazi ni naše prostore.


Halloween je već postala večer kada diljem Hrvatske pod račun tog praznika brojni društveni klubovi i centri nude tematske večeri, pa vam dajemo na uvid kartu s događanjima u metropoli koja će zagrijati ovaj vikend.

Vezani članci Nedovršena priča za Iveka Humanitarni koncert ''Nedovršena priča'' za tragično preminulog pjevača hrvatskog punk rock benda PR Dark electronic atrakcija Boy Harsher dolazi u Zagreb

U Zagrebu se očekuje šira ponuda kao i svake godine te mnogi klubovi nastavljaju s tradicijom pružanja Halloween ugođaja.

Za sutra Boogaloo organizira tradicionalni Twilight Halloween Party uz dark fashion show i talijansku glam gothic atrakciju Richarda Christa i brojne DJ-eve.

U klubu Željezničar svirat će tribute bend Misfitsa gdje će ovu noć upriličiti s maratonskim ispijanjem piva jer na svake četiri jedna ide na račun kuće.

U nedjelju će glavni protagonisti Halloween biti Medica u kojoj će se naredati live nastupi Babilonaca, Dekubitusa i DJ-eva.

Aquarius i njegov Kontrapunkt će prilagoditi svoje izdanje tematici Halloweena, a za uzavrelu atmosferu pobrinut će se Eddy Ramich i DJ Zak uz specijalnog gosta Zeda Biasa.

Svojom ponudom pridonijet će i Močvara, Jabuka i Sirup.
No, svakako je najbizarnija nedjeljna atrakcija orijentacijska utrka na Bundeku koja počinje u 17,00 sati.

>> Natječaj za najbolju bundevu

Eto, tko voli neka izvoli! Zagreb je opet pokazao da nije imun ni na jedan događaj, a onaj tko nije ljubitelj ovog praznika, zasigurno će naći i odredišta koja su ga odlučila ignorirati. Odluka je na vama.