Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Baš kako nam je sam nedavno i najavio, bivši farmer Josip Ivančić u Bjeljini je potpisao ugovor s poznatom diskografskom kućom za folk izvođače.


Nema sumnje Ivančić je krenuo u osvajanje Balkana. U Bjeljini je potpisao vrijedan ugovor s jednom od najpoznatijih diskografskih kuća za folk glazbu. Ondje ga je pratila naša ekipa:'Već puno godina ulažem u svoju karijeru, samo eto, to je dosada bilo u nekim lokalnim okvirima, ali posrećilo mi se', izjavio je Josip.

Vezani članci Slika nije dostupna Josip Ivančić izaziva euforiju gdje god se pojavi Slika nije dostupna Farmer Josip Ivančić postao obožavan i prepopularan

U kući s kojom je potpisao ugovor u Josipu su prepoznali veliku zvijezdu. Uvjereni su kako će Ivančić ubrzo postati najslušaniji muški izvođač na Balkanu. 'Josipa sam vidio na 'Farmi', a isto tako čuo sam 'Kraljicu diskoteka' - numeru koja se vrtjela prije izvjesnog vremena, ali nije imala dovoljnu reklamu, tako da mi je kao momak koji je strahovito fotogeničan, lijepo izgleda i odlično pjeva bio jako interesantan i ponudili smo mu saradnju', izjavio je Dragutin Dmitruk Čičak - direktor BN produkcije.

A, hit kojim Josip namjerava osvojiti poklonike folka u regiji zove se 'Balkanka'. Zašto baš tako pjevač je pojasnio riječima: 'Jednostavno mislim da su balkanke najljepše cure!' Ne propustite pogledati video prilog InMagazina u kojem, između ostalog, donosimo i Josipov nastup.

>> Josip Ivančić izaziva euforiju gdje god se pojavi