Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Josip Ivančić već je uspio zavesti Jelenu Bosančić. No, čini se da car dijaspore i u vanjskom svijetu slama ženska srca.


Josip Ivančić iako tvrdi da ne želi tjelesno sagriješiti prije braka, čini se to radi bez problema. Folk pjevač je po riječima Aleksandre Grdić skoro pa sigurno bio i sa Sabinom Čedić prije ulaska u Farmu.

Vezani članci Slika nije dostupna Jelena Bosančić i Josip Ivančić priznali da su ljubavnoj vezi Slika nije dostupna Josip Ivančić izaziva euforiju gdje god se pojavi

Na pitanje što misli o tome da Josip prije braka ne želi ući krevet s djevojkom, Aleksandra Grdić je odgovorila:  'Ne vjerujem u tu izjavu da nije spavao s niti jednom curom. Nekako ima previše godina. Da je to istina onda nešto nije s njim u redu. Mislim da je on šarmantni dečko koji zavodi curice, koje na kraju padnu na taj njegov šarm.'

>> Jelena i Josip imali pravu ljubavnu razmiricu

>> Prvi poljubac na Farmi! Jelena i Josip se ljube!

Na Josipov šarm pala je i Malina Grahek, puno prije ulaska u brak s Josipom Šelendićem, iako to Malina i danas poriče. 'Laže. Mislim da podilazi svom dečku, što mene uopće nije briga. Želim joj svu sreću, ali ne bi trebala plasirati neistine i laži kako bi izgradila svoju karijeru. No vidim da joj to dobro ide', izjavio je Josip Ivančić za Red Carpet u srpnju prošle godine.

Antea Kodžoma je također u potpunosti opovrgnula da je imala bilo kakve veze s Josipom, iako neke od njezinih prijateljica ne misle tako.

Josip je na Farmi sam sebi skočio u usta jer je izjavio kako ne želi djevoju iz svijeta showbizza. Nakon toga se 'dogodila' Jelena Bosančić.

Saznajte više iz priloga IN magazina.