Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jerry Hall potvrdila - bivši suprug Mick Jagger varao ju je sa sadašnjom suprugom francuskog predsjednika Sarkozyja.


Iako je ljubavna veza sadašnje prve dame Francuske s Mickom Jaggerom lanjski snijeg, ne samo iz razloga što se događala devedesetih godina dvadesetog stoljeća, već i zato što se o tome nebrojeno puta nagađalo i govorilo, pa i u knjizi ‘Carla, tajni život’, neautoriziranoj biografiji o Carle Bruni-Sarkozy autorice Besme Lahouri koja je nedavno izašla, ponovno je iskočila u prvi plan zahvaljujući Jerry Hall koja je sada izdala vlastitu biografiju ‘Moj život u slikama.’

Vezani članci Slika nije dostupna Carla Bruni i Nicolas Sarkozy će dobiti... Slika nije dostupna Woody Allen vidi Sarkozyja kao novog Bogarta!

Bivša manekenka i glumica koja s Jaggerom ima četvero djece, u knjizi je otkrila, piše Jutarnji, kako je Micka uspjela skinuti s heroina, no ne i odvojiti od djevojaka, među kojima i od sadašnje supruge francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja, s kojom ju je varao prije vjenčanja. U to je vrijeme Carla bila djevojka Erica Claptona. Ipak, Mike je Jerry uspio razuvjeriti u vlastitu nevjeru i privoljeti na brak 1990. godine, nakon 13 godina veze.

Zanimljivo je kako je još prošle godine Jerry Hall izjavljivala da nije spremna podijeliti sve detalje života s Mickom Jaggerom, te je vratila petsto tisuća dolara predujma koje joj je izdavač ponudio za autobiografiju. No, Jerry se u međuvremenu predomislila i otkrila tamnu stranu odnosa s neodoljivim rockerom, kao što su činjenica da je uglavnom sama odgajala djecu, te kako je za njegove avanture otkrivala putem novina. Jaggera je ostavila 1999. godine kada je saznala da očekuje dijete s Lucianom Morad.

Danas je, tvrdi u prijateljskim odnosima s Jaggerovim bivšim ženama, baš kao i sa sadašnjom djevojkom L’Wren Scott.

>> Jerry Hall prodaje svoje uspomene na Micka Jaggera

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju