Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bivši tjelesni čuvar kralja popa, Matt Fiddes tvrdi da je Blanketov biološki otac, ali ne želi na DNA test.


Osim ako se dogodi nešto drastično, kako je izjavio za TMZ, Fiddes se neće podvrgnuti testu za dokazivanje očinstva Michaelovom najmlađem sinu, osmogodišnjem Princeu Michaelu II, poznatijem po nadimku Blanket.

Vezani članci Pravopis KVIZ koji će otkriti koliko stvarno poznajete hrvatski jezik: Razlika između ije i je mnogima zadaje glavobolje Drake (Foto: Getty Images) Istina je ipak izašla na vidjelo: Drake ima dijete s francuskom pornoglumicom

Svoju je odluku obrazložio riječima: ‘Majka me preklinjala da odem na DNA analizu za dokazivanje očinstva, jer je Blanket, kako tvrdi, pljunuti ja u tim godinama. Nisam spreman poduzeti taj korak jer smatram da su Jacksonovi, osobito Michaelova djeca koja su proživjela mnogo toga.

No Fiddes je dodao da bi se pod jednim uvjetom predomislio – i to u slučaju da Blanketova trenutačna skrbnica, njegova baka Katherine Jackson umre. Tada bi se borio za skrbništvo, počevši od DNA analize.

Preuranjenom smrću Michael Jackson je za sobom ostavio troje djece. Najstarijeg sina koji nosi njegovo ime, Michael Joseph Junior (12), i kćer Paris Michael Katherine (10) rodila je njegova tadašnja supruga Debbie Rowe, dok je Blanketa prije osam godina rodila surogat majka, čiji je identitet nepoznat.

>> Michael Jackson ostavio 1.2 milijardi kuna djeci i majci

>> Michael Jackson je treći najbogatiji mrtvac na svijetu

>> Michael Jackson: Madonna je bila zaljubljena u mene!