Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Poznati srpski autor tekstova folk pjesama, trideset jednogodišnji Velibor Vučurević iz Bačke Topole ubijen je u subotu u Novom Sadu.


Velibor Vučurević ubijen je hicem iz pištolja na Bulevaru Jaše Tomića. Novosadska policija i dalje traga za još uvijek nepoznatim ubojicom, a ne isključuje se mogućnost da je tekstopisac ubijen greškom.

Vezani članci Slika nije dostupna Novi početni Ferrari stiže 2019? Slika nije dostupna Volvo namjerava razvijati nove modela za svega 20 mjeseci

Bulevar Jaše Tomića jedna je od na prometnijih ulica najvećeg grada u Vojvodini, tako da je bilo svjedoka umorstva. U pomoć Vučureviću pritrčao je jedan Novosađanin koji je primjetio kako je pao. Kad mu je prišao vidio je krv koja se slijeva iz potiljka i ulaznu ranu od metka na čelu.

Srpski ‘Press’ navodi kako je napadač bio skriven u obližnjem grmu kraj kojeg je Vučurević prolazio. Prišao mu je i ispalio metak u glavu. Pucanj su čuli i stanari iz tog dijela ulice koji su zaprepašteno gledali kako Vučurevićevo tijelo beživotno leži na pločniku.

Velibor Vučurević bio je glazbenik koji nije imao veze s kriminalnim miljeom. Nije imao krivični dosje, što policiji dodatno otežava istragu.

Neke ukolnosti ukazuju na nedavne obračune srpskih navijačkih skupina, ali policija nema dokaza da je u pitanju navijački obračun.

Ubijeni tekstopisac i glazbenik surađivao je s Jovanom Perišićem, Draganom Stojkovićem Bosancem, Dejanom Matićem, Šabanom Šaulićem, Ninom, Sašom Matićem, Nedeljkom Bajićem Bajom, Anicom Milenković, Acom Ilićem, Šerifom Konjevićem, Jelenom Broćić, grupom Bon ami i Igorom Lugonjićem.