Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Legendarni Goran Bare, jedinstven i kontroverzan autor i glazbenik ove godine bilježi 30 godina rada.


Djelovao je samostalno i s plaćenicima, ali najvjerniji ostao je matičnom bendu Majke. Objavio je deset albuma, dodijeljene su mu mnoge diskografske nagrade i sve te godine karizmatični Goran Bare, zasluženo ne silazi s vrha rock scene.

Vezani članci Nina Badrić i Petar Grašo Oliveru u čast zapjevale naše najveće zvijezde, a obožavatelji stigli čak iz Švedske: "On je bio čovjek iz naroda" Slika nije dostupna Rock buđenje uz Bareta: Sve je iznenadio!

Održao je mnogobrojne koncerte diljem bivše Jugoslavije i još uvijek, nakon toliko godina, puni dvorane i stvara pravu rokersku euforiju. Iako se često mediji bave njegovim burnim privatnim životom ovaj glazbenik nikada nije iznevjerio svoju publiku. 29. svibnja održat će koncert na kojem će biti zastupljene pjesme iz svih njegovih faza i tako održati još jednu u nizu lekcija iz pravog rock’n rolla.

>> Goran Bare u Remetincu primio mito od Polančeca

Koncert će biti podijeljen u nekoliko setova po razdobljima od samih njegovih početaka pa do Majki, Bare solo i posebna poslastica – nove pjesme s albuma koji se snima, a koje Bare želi ovom prigodom podijeliti sa svojim fanovima - 'Život je osjećaj', 'Ja nisam tvoj', 'Pozovi me u noć' i 'Moja je ljubav'. Bit će to koncert za pamćenje kako i priliči proslavi zavidne karijere od 30 godina.