Iako joj nikada nije palo napamet da će jednog dana snimiti hip-hop pjesmu, mladoj i lijepoj Franki Batelić sada je jasnija ona 'nikad ne reci nikad'.


S reperskim dvojcem AliBi Franka je otpjevala pjesmu 'Cijeli svijet' za koju su napokon snimili i spot. Spot je sniman na raznim zagrebačkim lokacijama, a režirao ga je Darko Drinovac.

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO: Doživite čudesni svijet Nove TV Slika nije dostupna Franka Batelić: Za 10 godina se vidim s Deppom na plaži

AliBi čine 18-godišnji Viktor Milaković kao Vic i Dino Juratovac kao NoDi. Grupu su osnovali krajem 2007. godine a dosad se mogu pohvaliti singlom 'Brum i Cash' u produkciji Silvija Pisarića i Renmena.

>>Franka Batelić: Za 10 godina se vidim s Deppom na plaži

Dvije godine kasnije njihov talent prepoznaje glazbeni producent Boris Đurđević i nudi im profesionalnu karijeru. Na ovogodišnjoj Dori predstavili su se pjesmom 'Prvi pogled', a s Đurđevićem upravo dovršavaju prvi album. Poput pravih repera i AliBi znaju da lijepe žene skupljaju bonus bodove, pa je za ovaj spot i pjesmu odabrana upravo lijepa Franka kako njihova zvijezda kojom namjeravaju osvojiti hrvatsko glazbeno nebo.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju